Condi. The Condoleezza rice story D14 FEL

Botuesi: Newmarket Press
Kategoritë: Biografi, Shkenca Politike dhe Komunikim
Autorët:
Faqe: 288 Faqe
ISBN10: 1557046751
Gjuha: English
Forma fizike: Kopje fizike