Probability and Computing. Randomized algorithms and probabilistic analysis 004 MIT

Botuesi: Cambridge University Press
Kategoritë: Shkencat e Aplikuara dhe Kompjuterike
Faqe: 352 Faqe
ISBN10: 0521835402
Gjuha: English
Forma fizike: Kopje fizike