Gender and Development:The Japanese Experience in Comparative Perspective

Botuesi: Palgrave Macmillan
Kategoritë: Psikologji dhe Sociologji, Shkencat e Edukimit
Autorët:
ISBN10: 9.78E+12
ISBN13: 9.78E+12
Gjuha: English
Forma fizike: Kopje fizike