Artificial Intelligence. A Modern Approach 004 RUS

Botuesi: Prentice Hall
Kategoritë: Shkencat e Aplikuara dhe Kompjuterike
Autorët: ,
Faqe: 1131 Faqe
ISBN13: 9780136042594
Gjuha: English
Forma fizike: CD/DVD