Kthimi i borxhit të madh. Analiza dhe vështime kritike për vepra të të burgosurve 052 LEP

Kategoritë: Shkenca Juridike
Autorët:
Faqe: 160 Faqe
ISBN13: 9789928315298
Gjuha: Shqip
Forma fizike: Kopje fizike