Aktet e Konferencës Shkencore. Ekonomia Socialiste në Shqipëri (1945-1990): Baza ideologjike, dëshmi dhe pasoja. 052 KON

Botuesi: ISKPK
Kategoritë: Shkenca Juridike
Faqe: 170 Faqe
ISBN13: 9789928315373
Gjuha: Shqip
Forma fizike: Kopje fizike