Fjalime në Kuvendin e Shqiperisë 323 KUV

Botuesi: Republika e Shqiperise Kuvendi
Kategoritë: Shkenca Politike dhe Komunikim
Autorët:
Faqe: 437 Faqe
ISBN10: 9789928166
ISBN13: 9789928166937
Gjuha: Shqip
Forma fizike: Kopje fizike