U gjet 71 libra në total
Fjalor i Drejtësisë
Në dispozicion
The Book of Tea
I padisponueshem
2011,
The diplomatic history of postwar Japan
I padisponueshem
Njohuri për Kriminalistikën
Në dispozicion
Algorithms
Në dispozicion
2011,
E drejta kushtetuese
Në dispozicion
2011,
Puset me yje. Poezi
Në dispozicion
Dera
Në dispozicion
2011,
Më kujtohet
Në dispozicion
2011,
Shqiperia
Në dispozicion
2011,
Biokimia mjekesore
I padisponueshem
Qerbelaja
Në dispozicion
2011,
Sjellja njerëzore dhe mjedisi social  2
Në dispozicion
Djaloshi dhe kali
Në dispozicion
Versioni i Barnit
Në dispozicion
2011,
Gruaja që i arratisej lajmit të keq
I padisponueshem
Gruaja e munguar
Në dispozicion
Flladi i Orientit. Poezia moderne perse
Në dispozicion
Përgjithmonë
Në dispozicion
2011,
Librat për faqe: