Kategoria: Ekonomi

U gjet 275 libra në total
Ekonomia Politike Globale
Në dispozicion
Drejtimi financiar Ndërkombëtar
Në dispozicion
Drejtim financiar
Në dispozicion
2014,
Botimi i tretë
Taksimi pozitiv
Në dispozicion
Financë
I padisponueshem
2018,
Teoria dhe Drejtimi i Portofolit
Në dispozicion
Investime
Në dispozicion
2016,
Taksimi normativ
Në dispozicion
Statistika per Biznes dhe Ekonomik. Botimi i dhjete/pjesa e dyte
Në dispozicion
Si te behesh njeri publik
Në dispozicion
Financa publike
Në dispozicion
2017,
Sjellja konsumatore
Në dispozicion
Profil biznesi. Më të mirët
Në dispozicion
Be branded or become a memorable professional
Në dispozicion
2019,
Translator Marciana Streza
ALGJEBRA LINEARE DHE GJEOMETRIA ANALITIKE
Në dispozicion
The realities of work
Në dispozicion
Kontabiliteti financiar
Në dispozicion
Librat për faqe: