Botues: Dudaj

U gjet 280 libra në total
Puthja
Në dispozicion
2003,
Xhevahiret
Në dispozicion
2004,
Vila
Në dispozicion
2003,
Një jetë e përmbushur
Në dispozicion
Përtej mureve të heshtjes
Në dispozicion
Sa e vështirë të besosh
I padisponueshem
Vitet e dhimbjes
Në dispozicion
Fund vere
Në dispozicion
2004,
Kohë për dashuri
Në dispozicion
Në krahët e lirisë
Në dispozicion
Nënë Dana
Në dispozicion
2003,
Unaza
Në dispozicion
2004,
Një yll plot dritë
Në dispozicion
Kaleidoskopi
Në dispozicion
2005,
Lojë dashurie
Në dispozicion
2003,
Rrugë e gjatë për në shtëpi
Në dispozicion
E fshehta përvëluese
Në dispozicion
Zero, zero, zero
Në dispozicion
2013,
Perkthyer nga Agim Doksani
Simboli i humbur
Në dispozicion
Kodi i Da Vinçit
Në dispozicion
Ferri
Në dispozicion
2013,
Engjëj dhe djaj
Në dispozicion
Diabolus
Në dispozicion
1998,
Librat për faqe: