U gjet 27 libra në total
Këngët e Milosaos
Në dispozicion
Manufacturing Ideology
I padisponueshem
1998,
Fjalor Gjermanisht-Shqip
Në dispozicion
Vajza e Kapitenit
Në dispozicion
1998,
Përkthyer nga Vedat Kokona
Krishti kryqëzohet përsëri
Në dispozicion
1998,
Përkthyer nga Harallamb Qesko
Tregime
Në dispozicion
1998,
Perkthyer nga Klio Evangjeli
Një zemër e dobët
Në dispozicion
1998,
Perkthyer nga Eshref Ymeri
Kronikë e një vdekjeje të paralajmëruar
Në dispozicion
1998,
Perkthyer nga Aurel Plasari
Njëqind vjet vetmi
Në dispozicion
1998,
Perkthyer nga Robert Shvarc
Amerika ose i zhdukuri
Në dispozicion
1998,
Perkthyer nga Raif Hasani
Dy novela dhe një homazh
Në dispozicion
1998,
Perkthyer nga Robert Shvarc
Kardigan
Në dispozicion
1998,
Tregime të moçme Shqiptare
Në dispozicion
Diabolus
Në dispozicion
1998,
Pajtimi
Në dispozicion
1998,
LES QUASI-CONTRATS EN DROIT INTERNATIONAL PRIVE
Në dispozicion
Responsabilidade Bancaria
Në dispozicion
L'Effet De L'Obligation
Në dispozicion
1998,
Librat për faqe: