U gjet 98 libra në total
Five Modern Japanese Novelists
I padisponueshem
Adoleshenca
Në dispozicion
2003,
Përkthyer nga Clirim Mukli
Fjalor Shqip-Italisht
Në dispozicion
Udhëtoj nëpër Japoni dhe Kinë
Në dispozicion
2003,
Përkthyer nga Mimoza Dino
Atlasi i anatomisë së njeriut. Botim i tretë i përpunuar
Në dispozicion
2003,
Përgjegjës i botimit në gjuhën shqipe Sadi I. Bexheti
The Battle 100
Në dispozicion
2003,
A royal duty
Në dispozicion
2003,
Robbie. The biography
Në dispozicion
Rod Stewart. The new biography
Në dispozicion
Jon Bon Jovi. The biography
Në dispozicion
Nationalism in Europe, 1890-1940
Në dispozicion
Lëkura e qenit
Në dispozicion
E përsosur për të vdekur
Në dispozicion
Dashuria nuk troket dy herë
Në dispozicion
Ikja e shtërgut
Në dispozicion
Kështjella
Në dispozicion
2003,
Hija
Në dispozicion
2003,
Pasardhësi
Në dispozicion
2003,
Librat për faqe: