Hospitality Today. An Introduction TRE 25

Series: Seventh Edition
Botuesi: American Hotel&Lodging Educational Institute
Kategoritë: Turizëm, Rekreacion dhe Evente
Autorët:
Faqe: 556 Faqe
ISBN10: 9780866123
ISBN13: 9780866123631
Gjuha: Anglisht
Forma fizike: Kopje fizike