Kategoria: Edukim Fizik dhe Sporte

U gjet 42 libra në total
Fajlor i sportit
Në dispozicion
2020,
Unë mund të të dobësoj
Në dispozicion
Sistemi Sportiv
Në dispozicion
Futboll 1
Në dispozicion
2003,
Futboll 2
Në dispozicion
2008,
Libri i fitnesit
Në dispozicion
Trajneri dhe filozofia e tij
I padisponueshem
Psikologji shëndeti 1
Në dispozicion
Trajtimi psikologjik i sëmundjes
Në dispozicion
Psikologji sportive
Në dispozicion
Biomekanika e sportit
Në dispozicion
Organizimi institucional dhe juridik i sportit
Në dispozicion
Fizioterapia
Në dispozicion
2017,
Organizimi institucional dhe juridik i sportit
Në dispozicion
Fiziologjia e sportit
Në dispozicion
2019,
Rekeracion sportiv
Në dispozicion
2015,
Librat për faqe: