Kategoria: Shkenca Juridike

U gjet 393 libra në total
Korrospondencë dhe dorëshkrime të Ali Pashë Tepelenës
Në dispozicion
Vlora në dokumentet Osmane të Arkivit të Stambollit
Në dispozicion
Memoria. Revistë studimore
Në dispozicion
2022
Viti i dytë i botimit, nr. 2, 2022
Dosja Formulare Kategoria 2/A
Në dispozicion
Kodra e Guxhave. Tregime memuarustike
Në dispozicion
2022,
Rrëfimet, historitë, ngjarjet dhe personazhet janë realë, të jetuara dhe të treguara...
Të Bëhesh një Jurist i Mirë
Në dispozicion
Krimi i Organizuar dhe pastrimi i parave
Në dispozicion
Librat për faqe: