U gjet 2082 libra në total
Kimia. Vëllimi I -2
Në dispozicion
2001,
Kimia. Vëllimi I -1
Në dispozicion
2001,
Fizika biomjekësore. Tekst mësimor
Në dispozicion
Etika mjekësore
Në dispozicion
Paraja dhe Banka
Në dispozicion
2018,
Botimi i dytë
Inteligjenca Sociale. Shkenca e re e marrëdhënieve njerëzore
Në dispozicion
Zakone të vogla. Revolucioni me hapa të vegjël
Në dispozicion
2020,
Përktheu nga origjinali Taulant Hatia
Chairs 3. Stoli 3
Në dispozicion
Practices in Architectural Education
Në dispozicion
With artists, for people. Me artistët për popullin
Në dispozicion
The architectural legacy of socialist realism in Berlin
Në dispozicion
Concept and choice by Maria Wojtysiak. This album has been published on the initiative of the Office of...
Eksplorimi i një peisazhi
Në dispozicion
2014,
Trashëgimnitë historike në kufirin maqedonas-shqiptar
Discover Poland Anew
Në dispozicion
2022
EU project in Culture. Published in Warszawa.
Interiores urbanos y domesticos
Në dispozicion
Espacios urbanos
Në dispozicion
2016,
Objetivo: La casa
Në dispozicion
2016,
Librat për faqe: