Kategoria: Shkenca Politike dhe Komunikim

U gjet 388 libra në total
Inteligjenca Sociale. Shkenca e re e marrëdhënieve njerëzore
Në dispozicion
Zakone të vogla. Revolucioni me hapa të vegjël
Në dispozicion
2020,
Përktheu nga origjinali Taulant Hatia
Kodra e Guxhave. Tregime memuarustike
Në dispozicion
2022,
Rrëfimet, historitë, ngjarjet dhe personazhet janë realë, të jetuara dhe të treguara...
Krimi i Organizuar dhe pastrimi i parave
Në dispozicion
Whose Justice? Which rationality?
Në dispozicion
Partitë politike formësojnë demokracinë
Në dispozicion
2022,
Përkthyer nga Gilbert Galanxhi
The art of public speaking
Në dispozicion
1989,
Third edition
Kombi Shqiptar. Univers historik dhe fetar
Në dispozicion
Kombi Shqiptar. Univers historik dhe fetar
Në dispozicion
Kombi Shqiptar. Univers historik dhe fetar
I padisponueshem
Kombi Shqiptar. Univers Historik dhe fetar.
Në dispozicion
Shoqëria periferike
Në dispozicion
Institucionet e Bashkimit Evropian. Botimi i 5-të
Në dispozicion
2007,
Përkthyer nga Petraq Pojani
Doktrina organike e shtetit
Në dispozicion
2020,
Përkthyer nga Lavdosh Ahmetaj
C'është populizmi?
Në dispozicion
2019,
Përkthyer nga Enela Topulli
Librat për faqe: