Supervision in the Hospitality Industry TRE 25

Series: Fifth Edition
Botuesi: American Hotel&Lodging Educational Institute
Kategoritë: Turizëm, Rekreacion dhe Evente
Autorët:
Faqe: 390 Faqe
ISBN10: 9780866124
ISBN13: 9780866124058
Gjuha: Anglisht
Forma fizike: Kopje fizike