Managing Front Office Operations TRE 25

Series: Ninth Edition
Botuesi: American Hotel&Lodging Educational Institute
Kategoritë: Turizëm, Rekreacion dhe Evente
Autorët:
Faqe: 617 Faqe
ISBN10: 9780866124
ISBN13: 9780866124133
Gjuha: Anglisht
Forma fizike: Kopje fizike