Hospitality Sales and Marketing TRE 25

Series: Fifth Edition
Botuesi: American Hotel&Lodging Educational Institute
Kategoritë: Turizëm, Rekreacion dhe Evente
Autorët:
Faqe: 596 Faqe
ISBN10: 9780866123
ISBN13: 9780866123259
Gjuha: Anglisht
Forma fizike: Kopje fizike