Accounting for Hospitality Managers TRE 25

Series: Fifth Edition
Botuesi: American Hotel&Lodging Educational Institute
Kategoritë: Turizëm, Rekreacion dhe Evente
Autorët:
Faqe: 548 Faqe
ISBN10: 9780866122
ISBN13: 9780866122979
Gjuha: Anglisht
Forma fizike: Kopje fizike