Ekonomi Turizmi. Cikël leksionesh TRE 25.1 KAD

Botuesi: LMG Argeta
Kategoritë: Turizëm, Rekreacion dhe Evente
Autorët:
Faqe: 338 Faqe
ISBN10: 9995617943
ISBN13: 9995617943
Gjuha: Shqip
Forma fizike: Kopje fizike