Procesi i tranzicionit demokratik dhe psikologjia 023 BEQ

Botuesi: Neraida
Kategoritë: Shkencat e Edukimit/Letërsi
Autorët:
Faqe: 160 Faqe
ISBN10: 9789928436
ISBN13: 978992843602
Edition: Vëllimi 5
Gjuha: Shqip
Forma fizike: Kopje fizike