Design and Analysis of randomized algorithms. Introduction to design paradigms 004 HOR

Botuesi: Springer
Kategoritë: Shkencat e Aplikuara dhe Kompjuterike
Autorët:
Faqe: 269 Faqe
ISBN10: 3540239499
Gjuha: English
Forma fizike: Kopje fizike