Rebels, believers, survivors. Studies in the history of the Albanians 316.5 MAL

Botuesi: Oxford University Press
Kategoritë: Shkenca Politike dhe Komunikim, Psikologji dhe Sociologji, Shkencat e Edukimit/Letërsi
Autorët:
ISBN13: 9780192599230
Gjuha: English
Forma fizike: CD/DVD