Letërsia në totalitarizëm dhe "Dossier K"

Botuesi: Naimi
Kategoritë: Letërsi, Shkencat e Edukimit/Letërsi
Autorët:
Faqe: 478 Faqe
ISBN13: 9789928109095
Gjuha: Shqip
Forma fizike: Kopje fizike