Menaxhimi i shpërblimit. Botimi 3 656 CEN

Botuesi: Fakulteti Ekonomis
Kategoritë: Turizëm, Rekreacion dhe Evente
Autorët:
Faqe: 303 Faqe
ISBN13: 9789928257185
Gjuha: Shqip
Forma fizike: Kopje fizike