INTRODUCTION TO LINEAR ALGEBRA 004 STR

Botuesi: Cambridge University Press
Kategoritë: Shkencat e Aplikuara dhe Kompjuterike
Autorët:
Faqe: 574 Faqe
ISBN13: 9780980232776
Gjuha: English
Forma fizike: Kopje fizike