The EU Effect. Perspectives on the EU form the Central ans Southeastern Europe

Botuesi: Sakarya Yayincilik
Kategoritë: Shkenca Politike dhe Komunikim, Shkenca Juridike
Autorët: ,
Faqe: 280 Faqe
ISBN13: 9786054229802
Gjuha: Anglisht
Forma fizike: Kopje fizike