Raport për marrëdhëniet ekonomike të Shqipërisë me Jugosllavinë, 1945-1948

Kategoritë: Shkenca Juridike, Shkenca Politike dhe Komunikim
Autorët:
Faqe: 242 Faqe
ISBN13: 9789928315380
Gjuha: Shqip
Forma fizike: Kopje fizike