Numerical Methods for Engineers 004 CAN

Botuesi: McGraw-Hill Higher Education
Kategoritë: Shkencat e Aplikuara dhe Kompjuterike
Autorët: ,
Faqe: 486 Faqe
Gjuha: Anglisht
Forma fizike: Kopje fizike