Introduction to Stochastic Models in Operations Research 004 LIE

Botuesi: McGraw-Hill Higher Education
Kategoritë: Shkencat e Aplikuara dhe Kompjuterike
Autorët: ,
Faqe: 544 Faqe
Gjuha: Anglisht
Forma fizike: Kopje fizike