Readings in Social Psychology 316.6 FEI

Botuesi: Houghton Mifflin
Kategoritë: Psikologji dhe Sociologji
Autorët:
Faqe: 227 Faqe
ISBN10: 0618403418
ISBN13: 0618403418
Gjuha: Anglisht
Forma fizike: Kopje fizike