Politikat e Turizmit TRE 25.1 GOR

Botuesi: LMG Argeta
Kategoritë: Turizëm, Rekreacion dhe Evente
Autorët:
Faqe: 351 Faqe
ISBN10: 9789994330
ISBN13: 9789994330737
Gjuha: Shqip
Forma fizike: Kopje fizike