Readings in Social Psychology 316.6 FEI

Botuesi: Charles Hartford
Kategoritë: Shkenca Politike dhe Komunikim
Autorët:
Faqe: 228 Faqe
ISBN10: 0618403418
ISBN13: 0618403418
Gjuha: Shqip
Forma fizike: Kopje fizike