Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist. Shtesa 2 E-M 052 ENC

Botuesi: ISKPK
Kategoritë: Shkenca Juridike, Shkenca Politike dhe Komunikim
Faqe: 523 Faqe
Gjuha: Shqip
Forma fizike: Kopje fizike