Kategoria: Letërsi

U gjet 348 libra në total
Isak Njuton
Në dispozicion
Këngët e Milosaos
Në dispozicion
Kombi Shqiptar. Univers historik dhe fetar
Në dispozicion
Kombi Shqiptar. Univers historik dhe fetar
Në dispozicion
Kombi Shqiptar. Univers historik dhe fetar
I padisponueshem
Kombi Shqiptar. Univers Historik dhe fetar.
Në dispozicion
At Giuseppe (Zef) Valentini
Në dispozicion
2006
P ërkthyer nga Ksenofon Krisafi, Ndricim Kulla, Dritan Thomollari
Tre shokët
Në dispozicion
1997,
Përkthyer nga Robert Shvarc
Krimet e një gruaje
Në dispozicion
2001,
Përkthyer nga Ramiz Lika
Syzeza Karolinë
Në dispozicion
2000,
Përkthyer nga Ramiz Lika
Vajza e Kapitenit
Në dispozicion
1998,
Përkthyer nga Vedat Kokona
Zambaku dhe gjarpri
Në dispozicion
2000,
Përkthyer nga Bujar Hudhri
Krishti kryqëzohet përsëri
Në dispozicion
1998,
Përkthyer nga Harallamb Qesko
Jeta e Aleksis Zorbas
Në dispozicion
1996,
Përkthyer nga Stavri Dajo
Atonement
Në dispozicion
2001,
Tregime
Në dispozicion
1998,
Perkthyer nga Klio Evangjeli
Napoleon Bonoparti. Pjese nga jeta, vepra dhe vdekja
Në dispozicion
2000
Mbledhur, perkthyer dhe pergatitur per shtyp nga Iljaz Gogaj
Gjeniu
Në dispozicion
1996,
Letër një fëmije që kurrë s'u lind
Në dispozicion
Tregime të zgjedhura
Në dispozicion
Gri
Në dispozicion
Gri
2022,
A history of popular culture in Japan
Në dispozicion
Librat për faqe: