Kategoria: Shkenca Politike dhe Komunikim

U gjet 377 libra në total
Whose Justice? Which rationality?
Në dispozicion
Partitë politike formësojnë demokracinë
Në dispozicion
2022,
Përkthyer nga Gilbert Galanxhi
The art of public speaking
Në dispozicion
1989,
Third edition
Kombi Shqiptar. Univers historik dhe fetar
Në dispozicion
Kombi Shqiptar. Univers historik dhe fetar
Në dispozicion
Kombi Shqiptar. Univers historik dhe fetar
I padisponueshem
Kombi Shqiptar. Univers Historik dhe fetar.
Në dispozicion
Shoqëria periferike
Në dispozicion
Institucionet e Bashkimit Evropian. Botimi i 5-të
Në dispozicion
2007,
Përkthyer nga Petraq Pojani
Doktrina organike e shtetit
Në dispozicion
2020,
Përkthyer nga Lavdosh Ahmetaj
C'është populizmi?
Në dispozicion
2019,
Përkthyer nga Enela Topulli
Shteti
Në dispozicion
2016,
Përkthyer nga Niko S. Jorgji
At Giuseppe (Zef) Valentini
Në dispozicion
2006
P ërkthyer nga Ksenofon Krisafi, Ndricim Kulla, Dritan Thomollari
Dritëro Agolli. 10 vjet oratori dhe gazetari politike 1990-2000
Në dispozicion
Librat për faqe: