Trashëgimia Natyrore e Shqipërisë TRE 251.1 PER

Botuesi: Akademia e Shkencave
Kategoritë: Turizëm, Rekreacion dhe Evente
Autorët:
Faqe: 390 Faqe
ISBN10: 9789928237
ISBN13: 9789928237200
Gjuha: Shqip
Forma fizike: Kopje fizike