Vlora në dokumentet Osmane të Arkivit të Stambollit 420.4 NUR

Botuesi: Akademia e Shkencave
Kategoritë: Shkenca Juridike, Shkenca Politike dhe Komunikim
Autorët:
Faqe: 359 Faqe
ISBN13: 9789928339942
Gjuha: Shqip
Forma fizike: Kopje fizike