Korrospondencë dhe dorëshkrime të Ali Pashë Tepelenës 340.5 KOC

Botuesi: Akademia e Shkencave
Kategoritë: Shkenca Politike dhe Komunikim, Shkenca Juridike, Shkencat e Edukimit/Letërsi
Autorët:
Faqe: 624 Faqe
ISBN13: 9789928339553
Gjuha: Shqip
Forma fizike: Kopje fizike