Marrëdhëniet Shqiptaro – Gjermane në shekullin XX (1900 - 1945) 420.3 KAS

Botuesi: Akademia e Shkencave
Kategoritë: Shkenca Juridike, Shkenca Politike dhe Komunikim
Autorët:
Faqe: 570 Faqe
ISBN13: 9789928809056
Gjuha: Shqip
Forma fizike: Kopje fizike