Shqipëria në Konferencën e Paqes Paris 1946. Vështim historik 420.3 FRA

Botuesi: Akademia e Shkencave
Kategoritë: Shkenca Juridike, Shkenca Politike dhe Komunikim
Autorët:
Faqe: 255 Faqe
ISBN13: 9789995610807
Gjuha: Shqip
Forma fizike: Kopje fizike