Trashëgimia Natyrore e Shqipërisë. (Vlerat, rreziqet dhe menaxhimi) TRE 25.2 PER

Botuesi: Akademia e Shkencave
Kategoritë: Turizëm, Rekreacion dhe Evente
Autorët:
Faqe: 390 Faqe
ISBN13: 9789928237202
Gjuha: Shqip
Forma fizike: Kopje fizike