Pemëtaria dhe vreshtaria në Shqipëri dhe në Kosovë TRE 25.2 KON

Botuesi: Akademia e Shkencave
Kategoritë: Turizëm, Rekreacion dhe Evente
Autorët:
Faqe: 354 Faqe
ISBN13: 9789928237118
Gjuha: Shqip
Forma fizike: Kopje fizike