Hortikultura. Vështrim Enciklopedik TRE 25.2 GRU

Botuesi: Akademia e Shkencave
Kategoritë: Turizëm, Rekreacion dhe Evente
Autorët: ,
Faqe: 846 Faqe
ISBN13: 9789928237088
Gjuha: Shqip
Forma fizike: Kopje fizike