Atlasi i Florës së Shqipërisë TRE 25.2 ATL

Botuesi: Akademia e Shkencave
Kategoritë: Turizëm, Rekreacion dhe Evente
Autorët:
Faqe: 996 Faqe
ISBN13: 9789928237316
Gjuha: Shqip
Forma fizike: Kopje fizike