Shqiptarët pëballë sfidave të historiës

Botuesi: Akademia e Shkencave
Kategoritë: Shkenca Politike dhe Komunikim, Shkenca Juridike
Autorët:
Faqe: 751 Faqe
ISBN13: 9789928339379
Gjuha: Shqip
Forma fizike: CD/DVD