Shqipëria në dokumentet Austro-Hungareze (1914) 320.2 VER

Botuesi: Akademia e Shkencave
Kategoritë: Shkenca Politike dhe Komunikim, Shkenca Juridike
Autorët:
Faqe: 384 Faqe
ISBN13: 9789928339423
Gjuha: Shqip
Forma fizike: Kopje fizike