U gjet 2205 libra në total
Kadareja në kritikën botërore
Në dispozicion
2022,
Vëllimi II
Kadareja në kritikën botërore
Në dispozicion
2022,
Vëllimi I
Vlora në dokumentet Osmane të Arkivit të Stambollit
Në dispozicion
Teatri kombëtar
Në dispozicion
2005,
Bazat e ekzaminimit në fizioterapi
Në dispozicion
Mjekësi e përgjithshme rehabilituese
Në dispozicion
Menaxhimi shëndetësor. Njohuri bazë
Në dispozicion
Plan – trajtimi në Dentistri
Në dispozicion
Implantologjia moderne
Në dispozicion
Pulpa dhe patologjitë e saj
Në dispozicion
2012,
Botimi i 9-të
Kopeshti i Edenit
Në dispozicion
1996,
Delikatesa
Në dispozicion
2013,
Njohuri Materiale Protetike
Në dispozicion
Morfolagjia Dentare
Në dispozicion
Introductory Statistics 2nd Edition
Në dispozicion
Dentistria Pediatrike. Nga foshnjëria deri në adoleshencë
Në dispozicion
2009,
Botimi 4 në anglisht; botimi 1 në shqip
Librat për faqe: